Siirry sisältöön

Meistä

Björn Skärgårdsstallet

Björn omistaa Saaristotallin avovaimonsa Pian kanssa. Hän tekee työtä tallimestarina , vastaa heinänsaannista ja -hankinnasta sekä kiinteistön hoidosta.

Pia Skärgårdsstallet

Pia omistaa ja pyörittää Saaristotallia avomiehensä Björnin kanssa. Hän pitää valtaosan ratsastustunneista Saaristotallilla, sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille.

Sari on hoitotyön ammattilainen joka vapaa-ajallaan auttelee tallihommissa. Hän pitää myös tunteja aloittelijoille, hoitaa hevosia ja päivittää aktiivisesti Saaristotallin instagram ja facebook sivuja. Hän on myös aktiivinen Stallet rf. seurassa.

Heidi

Heidi työskentelee sosiaalityöntekijänä Merikratoksen Varsinais-Suomen toimipisteellä. Oman päätyönsä ohella hän tekee tallitöitä Saaristotallilla, ja hän pitää myös minitunteja lapsille sekä muita tunteja aloittelijoille.

Synne skärgårdsstallet

Synne työskentelee päätyökseen lasten parissa, mutta sen lisäksi hän tekee tallivuoroja ja auttaa eri tehtävissä Saaristotallilla. Hän pitää myös minitunteja lapsille sekä muita tunteja aloittelijoille.

Camilla

Camilla on aikaisemmin työskennellyt perhepäivähoitajana. Saaristotallilla hän tekee tallivuoroja tyttärensä kanssa ja, samalla tavalla kuin Joann, hänkin auttaa aina vähän kaikessa. Hän pitää myös minitunteja lapsille ja terapeuttisia ratsastushetkiä vammaisille.

Tilda työnskentelee hoitajana vammaisten palveluasumisessa ja auttaa tallilla tekemällä tallivuoroja ja myös välillä minitunteja

Ida auttaa monenlaisissa tehtävissä Saaristotallillla. Oman hevosen hoitamisen lisäksi hän tekee erilaisia tallitehtäviä ja pitää ratsastustunteja sekä aloittelijoille että kokeneemille ratsastajille.
Ida on myös hyvin aktiivinen ratsuseuran Stallet.rf tehtävissä.