Siirry sisältöön

Meistä

Björn Skärgårdsstallet

Björn omistaa Saaristotallin avovaimonsa Pian kanssa. Hän vastaa heinänsaannista ja -hankinnasta sekä kiinteistön hoidosta.

Pia Skärgårdsstallet

Pia omistaa ja pyörittää Saaristotallia avomiehensä Björnin kanssa. Hän on koulutukseltaan TEL®-lasten ja nuorten ratsastuksenohjaaja, ja tällä hetkellä hän opiskelee 2. tason TEL-kouluttajaksi suuntautumisenaan ratsastuksenohjaaja ja kehotietoinen ratsastus. Hän pitää valtaosan ratsastustunneista Saaristotallilla, sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille.

Linn Skärgårdsstallet

Linn on koulutukseltaan TEL®-ratsastuksenohjaaja ja hän pitää koulu-, este- ja maastakäsittelytunteja sekä perustason että edistyneemmän tason ratsastajille. Hän tekee myös tallivuoroja, ja vapaa-aika menee omien hevosten hoitamiseen ja ratsastamiseen.

Jenny skärgårdsstallet

Jenny on ratsastanut noin 18 vuotta, joista viimeiset 3 vuotta Saaristotallilla. Tällä hetkellä hän opiskelee TEL®-peruskurssikokonaisuutta (http://www.horsett.fi/432948130). Saaristotallilla hän pitää ratsastustunteja sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille.

Joann Skärgårdsstallet

Joann on Saaristotallin tallimestari ja hän hoitaa myös erinäköisiä hallinnollisia tehtäviä. Lisäksi hän pitää joskus minitunteja ja auttaa tarvittaessa vähän kaikessa!

Camilla skärgårdsstallet

Camilla on aikaisemmin työskennellyt perhepäivähoitajana. Saaristotallilla hän tekee tallivuoroja tyttärensä kanssa ja, samalla tavalla kuin Joann, hänkin auttaa aina vähän kaikessa. Hän pitää myös minitunteja lapsille ja terapeuttisia ratsastushetkiä vammaisille. Camilla opiskelee tällä hetkellä TEL®-peruskurssikokonaisuutta.

Heidi skärgårdsstallet

Heidi työskentelee sosiaalityöntekijänä Merikratoksen Varsinais-Suomen toimipisteellä. Oman päätyönsä ohella hän tekee tallitöitä Saaristotallilla, ja hän pitää myös minitunteja lapsille sekä muita tunteja aloittelijoille. Heidi opiskelee tällä hetkellä TEL®-peruskurssikokonaisuutta.

Lina skärgårdsstallet

Lina vetää ponikerhoja ja työskentelee nuoriso-ohjaajana ratsastusleireillä kesällä. Tämän lisäksi hän tekee tallivuoroja, ratsastaa ja hoitaa hevosia.

Synne skärgårdsstallet

Synne työskentelee päätyökseen lasten parissa, mutta sen lisäksi hän tekee tallivuoroja ja auttaa eri tehtävissä Saaristotallilla. Hän pitää myös minitunteja lapsille sekä muita tunteja aloittelijoille.