Siirry sisältöön

Meistä

Björn Skärgårdsstallet

Björn omistaa Saaristotallin avovaimonsa Pian kanssa. Hän vastaa heinänsaannista ja -hankinnasta sekä kiinteistön hoidosta.

Pia Skärgårdsstallet

Pia omistaa ja pyörittää Saaristotallia avomiehensä Björnin kanssa. Hän pitää valtaosan ratsastustunneista Saaristotallilla, sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille.

Joann

Joann on Saaristotallin tallimestari ja hän hoitaa myös erinäköisiä hallinnollisia tehtäviä. Lisäksi hän pitää joskus minitunteja ja auttaa tarvittaessa vähän kaikessa!

Heidi

Heidi työskentelee sosiaalityöntekijänä Merikratoksen Varsinais-Suomen toimipisteellä. Oman päätyönsä ohella hän tekee tallitöitä Saaristotallilla, ja hän pitää myös minitunteja lapsille sekä muita tunteja aloittelijoille.

Synne skärgårdsstallet

Synne työskentelee päätyökseen lasten parissa, mutta sen lisäksi hän tekee tallivuoroja ja auttaa eri tehtävissä Saaristotallilla. Hän pitää myös minitunteja lapsille sekä muita tunteja aloittelijoille.

Camilla

Camilla on aikaisemmin työskennellyt perhepäivähoitajana. Saaristotallilla hän tekee tallivuoroja tyttärensä kanssa ja, samalla tavalla kuin Joann, hänkin auttaa aina vähän kaikessa. Hän pitää myös minitunteja lapsille ja terapeuttisia ratsastushetkiä vammaisille.