Siirry sisältöön

Om oss

Björn Skärgårdsstallet

Björn äger och driver Skärgårdsstallet tillsammans med sin sambo Pia. Han ansvarar för höförsörjningen och -upphandlingen samt skötseln av fastigheten.

Pia Skärgårdsstallet

Pia äger och driver Skärgårdsstallet tillsammans med sin sambo Björn. Hon är utbildad TEL®-ridinstruktör för barn och ungdomar, och för tillfället håller hon på att avlägga TEL®-utbildarnivå 2 med inriktningen ridinstruktör och fördjupade studier i kroppsmedveten ridning. Hon håller majoriteten av ridlektionerna på Skärgårdsstallet, både för nybörjare och mer erfarna ryttare.

Linn är utbildad TEL®-ridinstruktör och undervisar i dressyr, hoppning och markhantering på grundnivå och uppåt. Därtill gör hon stalljobb och tar hand om sina egna hästar.

Jenny skärgårdsstallet

Jenny har ridit i ca 18 år, de senaste 3 åren i Skärgårdsstallet. Just nu håller hon på att avlägga TEL®-grundkursen (http://www.horsett.fi/432948130). I Skärgårdsstallet håller hon ridlektioner för både nybörjare och mer erfarna ryttare.

Joann Skärgårdsstallet

Joann är stallmästare på Skärgårdsstallet och jobbar i huvudsak med stalljobb och olika administrativa uppgifter. Hon håller även någon minilektion nu och då och hjälper till där det behövs.

Camilla skärgårdsstallet

Camilla har tidigare arbetat som familjedagvårdare. På Skärgårdsstallet gör hon stalljobb tillsammans med sin dotter och hjälper till där det behövs. Hon håller även minilektioner för småbarn och terapeutisk ridning för personer med funktionsnedsättning. Hon håller för tillfället på att avlägga TEL®-grundkursen.

Heidi skärgårdsstallet

Heidi jobbar som socialarbetare på företaget Merikratos verksamhetsställe i Egentliga Finland. Vid sidan av sitt huvudsakliga arbete gör hon stalljobb på Skärgårdsstallet och håller också en del minilektioner för barn. För tillfället håller hon på att avlägga TEL®-grundkursen.

Lina skärgårdsstallet

Lina drar ponnyklubbar och fungerar som fritidsledare på ridlägren under sommaren. Utöver det gör hon stalljobb, rider och sköter hästarna.

Synne skärgårdsstallet

Synne arbetar med barn till vardags, men på sidan av sitt huvudsakliga arbete gör hon stalljobb och hjälper till med ett och annat på Skärgårdsstallet. Hon håller också en del minilektioner för barn och andra lektioner för nybörjare.