Siirry sisältöön

Om oss

Björn Skärgårdsstallet

Björn äger och driver Skärgårdsstallet tillsammans med sin sambo Pia. Han arbetar som stallmästare, ansvarar för höförsörjningen och -upphandlingen samt skötseln av fastigheten.

Pia Skärgårdsstallet

Pia äger och driver Skärgårdsstallet tillsammans med sin sambo Björn. Hon håller majoriteten av ridlektionerna på Skärgårdsstallet, både för nybörjare och mer erfarna ryttare.

Sari jobbar inom vården till vardags. På Skärgårdsstallet gör hon stallturer, håller lektioner för nybörjare, sköter hästar samt uppdaterar stallets Instagram och facebook sidor. Hon är också aktiv i föreningen Stallet r.f.

Heidi

Heidi jobbar som socialarbetare på företaget Merikratos verksamhetsställe i Egentliga Finland. Vid sidan av sitt huvudsakliga arbete gör hon stalljobb på Skärgårdsstallet och håller också en del minilektioner för barn.

Synne skärgårdsstallet

Synne arbetar med barn till vardags, men på sidan av sitt huvudsakliga arbete gör hon stalljobb och hjälper till med ett och annat på Skärgårdsstallet. Hon håller också en del minilektioner för barn och andra lektioner för nybörjare.

Camilla

Camilla har tidigare arbetat som familjedagvårdare. På Skärgårdsstallet gör hon stalljobb tillsammans med sin dotter och hjälper till där det behövs. Hon håller även minilektioner för småbarn och terapeutisk ridning för personer med funktionsnedsättning.

 

Tilda arbetar på ett serviceboende för personer med funktionsnedsättning, och på sidan av sitt huvudsakliga arbete gör hon även stallturer och håller minilektioner ibland.

Ida hjälper till med mycket på Skärgårdsstallet. Förutom att ta hand om sin egen häst gör hon olika stallsysslor och håller ridlektioner för såväl nybörjare som längre hunna ryttare.
Ida är även aktiv i föreningen Stallet r.f.