Siirry sisältöön

Om oss

Björn Skärgårdsstallet

Björn äger och driver Skärgårdsstallet tillsammans med sin sambo Pia. Han ansvarar för höförsörjningen och -upphandlingen samt skötseln av fastigheten.

Pia Skärgårdsstallet

Pia äger och driver Skärgårdsstallet tillsammans med sin sambo Björn. Hon håller majoriteten av ridlektionerna på Skärgårdsstallet, både för nybörjare och mer erfarna ryttare.

Joann

Joann är stallmästare på Skärgårdsstallet och jobbar i huvudsak med stalljobb och olika administrativa uppgifter. Hon håller även någon minilektion nu och då och hjälper till där det behövs.

Heidi

Heidi jobbar som socialarbetare på företaget Merikratos verksamhetsställe i Egentliga Finland. Vid sidan av sitt huvudsakliga arbete gör hon stalljobb på Skärgårdsstallet och håller också en del minilektioner för barn.

Synne skärgårdsstallet

Synne arbetar med barn till vardags, men på sidan av sitt huvudsakliga arbete gör hon stalljobb och hjälper till med ett och annat på Skärgårdsstallet. Hon håller också en del minilektioner för barn och andra lektioner för nybörjare.

Camilla

Camilla har tidigare arbetat som familjedagvårdare. På Skärgårdsstallet gör hon stalljobb tillsammans med sin dotter och hjälper till där det behövs. Hon håller även minilektioner för småbarn och terapeutisk ridning för personer med funktionsnedsättning.